Aberdeen Black

Beef Aberdeen Black is hoogwaardig graan gevoerd rundvlees van kuddedieren, opgegroeid in een natuurlijke omgeving. De runderen lopen vrij rond over de uitgestrekte rijke graslanden van New South Wales. Door de perfecte marmering en structuur van het vlees is het rundvlees van Aberdeen Black, mals, vol en sappig van smaak. Het vlees is het hele jaar door leverbaar.

Kwaliteit, smaak en malsheid

Nadat de kuddes hebben gegraasd over uitgestrekte groene vlaktes van New South Wales worden de runderen overgebracht naar de feed-lot die grenst aan het slachthuis. Hier worden de dieren 120 dagen gevoerd met hoogwaardig graan. Doordat er geen transport nodig is van de feed-lot naar het slachthuis, is het stressniveau zeer laag. Dit komt allemaal ten goede aan de kwaliteit, smaak en malsheid van het vlees. Australië is een van de veiligste landbouwomgevingen voor dierlijke gezondheid, traceerbaarheid en bioveiligheid ter wereld. Aberdeen Black-kuddes bestaande uit enkel geselecteerde Hereford- of Angus-rassen worden geselecteerd op kwaliteit en vitaliteit.

Kan ik iets voor u doen?

“Goede levering en zeer goed kwaliteitsvlees. Deze bestelling was zeker voor herhaling vatbaar!”

“Snelle levering en netjes verpakt. Je merkt in alles dat Driessen Hilversum verstand heeft van zijn vak. Ook voor advies altijd perfect geholpen.”

“Mijn gasten tijdens een feestje waren zeer tevreden met de kwaliteit van het vlees en ik natuurlijk ook! Voor een realistische prijs kregen we topkwaliteit.”

Wij staan voor u klaar!

  • Vers thuisbezorgd

   Verser kan niet. Geen tussenproces maar direct in de koelkast.

  • Gratis bezorgd vanaf €130,-

   Stel je favoriete pakket samen. Vanaf €130,- gratis bezorgt, afhalen ook mogelijk.

  • Betaling via Ideal

   Lekker makkelijk, zonder administratieve rompslomp.