Holstein-Friesian

De Holstein-Friesian runderen zijn zwart bont runderen, met grote zwarte vlekken over het gehele lichaam. Deze koeien staan vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar buiten in de weide. de runderen staan bekend om hun hoge melkproductie van bijna 10.000 liter per jaar.

Dubbeldoelkoeien

Na gemiddeld 5 jaar melkproductie gegeven te hebben, komt een deel vaan deze koeien beschikbaar voor de vlees consumptie waardoor het een dubbel doel koe wordt. Na zijn melk carrière krijgt de dubbeldoelkoe 120 dagen rust in grote stallen met ruime strohokken. De dubbeldoelkoeien hebben als voordeel dat ze duurzaam zijn omdat hun productie vrijwel volledig op gras gebaseerd is. Sommige koeien worden bijgevoerd met mais of restproducten van gehakseld graan.

“U proeft de rust en ruimte die de koeien hebben genoten!”

Doordat de dubbeldoelkoeien een  dieet hebben gehad met goed gezond voer, en hun vlees twee tot drie weken word gerijpt in de koelkast levert het zacht en smakelijk vlees op. De toewijding waarmee de veehouders de runderen hebben verzorgd dient als basis voor dit mooie product. Voor de echte fijnproever smaakt dit vlees naar meer. Bent u een kenner, dan herkent u de kwaliteit al aan het frisrode vlees, niet te mager, niet te vet, klaar om door u bereidt te worden. Geniet van deze mooie producten met hun ronde, romige smaak.

 

Kan ik iets voor u doen?

“Goede levering en zeer goed kwaliteitsvlees. Deze bestelling was zeker voor herhaling vatbaar!”

“Snelle levering en netjes verpakt. Je merkt in alles dat Driessen Hilversum verstand heeft van zijn vak. Ook voor advies altijd perfect geholpen.”

“Mijn gasten tijdens een feestje waren zeer tevreden met de kwaliteit van het vlees en ik natuurlijk ook! Voor een realistische prijs kregen we topkwaliteit.”

Wij staan voor u klaar!

  • Vers thuisbezorgd

   Verser kan niet. Geen tussenproces maar direct in de koelkast.

  • Gratis bezorgd vanaf €50,-

   Stel je favoriete pakket samen. Tot 20km vanaf €50,- gratis bezorgd, afhalen ook mogelijk.

  • Betaling via Ideal

   Lekker makkelijk, zonder administratieve rompslomp.