Powis Castle

Al sinds het ontstaan van Powis Castle, meer dan 700 jaar terug, is het in bezit van de Engelse Koninklijke familie. Op dit vele hectare grote landgoed lopen al vanaf het begin herten, fazanten, patrijzen en ander wild rond. Het kasteel wordt omringd door mellow rode gritstone muren en vele schitterende terrastuinen, waar vanuit je een mooi uitzicht hebt over de uitgestrekte weides en de dichte bossen.

Vrijheid, blijheid

Door het grote aanbod van allerhande grassen, bessen en ander natuurlijk voedsel krijgt het wild uit dit gebied zijn herkenbare kleur en mooie structuur.

Dit wild en gevogelte loopt en vliegt vrij rond en scharrelt letterlijk zijn kostje bijeen, waardoor het vlees op een natuurlijke manier geaderd en mals wordt. Dit is duidelijk te proeven als je een stukje wild of gevogelte van Powis Castle proeft.

Het ultieme stukje scharrelvlees

Puur en schoon zoals het in de natuur bedoeld is. Je proeft de natuur!

Kan ik iets voor u doen?

“Goede levering en zeer goed kwaliteitsvlees. Deze bestelling was zeker voor herhaling vatbaar!”

“Snelle levering en netjes verpakt. Je merkt in alles dat Driessen Hilversum verstand heeft van zijn vak. Ook voor advies altijd perfect geholpen.”

“Mijn gasten tijdens een feestje waren zeer tevreden met de kwaliteit van het vlees en ik natuurlijk ook! Voor een realistische prijs kregen we topkwaliteit.”

Wij staan voor u klaar!

  • Vers thuisbezorgd

   Verser kan niet. Geen tussenproces maar direct in de koelkast.

  • Gratis bezorgd vanaf €130,-

   Stel je favoriete pakket samen. Vanaf €130,- gratis bezorgt, afhalen ook mogelijk.

  • Betaling via Ideal

   Lekker makkelijk, zonder administratieve rompslomp.