Utrechtse Heuvelrug rundvlees

Rundvlees van de Utrechtse Heuvelrug en uiterwaarden langs de Rijn. In het voorjaar en de zomer grazen de koeien in de weilanden van de Utrechtse Heuvelrug en langs de uiterwaarden van de Rijn. De jonge kalfjes worden door de moeder gezoogd. En als het winter wordt, krijgen de koeien alle ruimte in de stal.

Voor de echte fijnproevers

Het vlees dat wij gebruiken komt van het Blonde Aquitaine ras.

Het vlees wordt, nadat de bouten zijn gevliesd en gesplitst, nog 2 weken gerijpt zodat de smaak voller en de structuur zachter wordt.

Voor de echte fijnproever smaakt dit vlees naar meer. U proeft in dit vlees de toewijding waarmee de veehouders hun koeien hebben verzorgd. Bent u een kenner, dan herkent u de kwaliteit al aan het frisrode vlees. Niet te mager, niet te vet, klaar om bereidt te worden.

Kan ik iets voor u doen?

“Goede levering en zeer goed kwaliteitsvlees. Deze bestelling was zeker voor herhaling vatbaar!”

“Snelle levering en netjes verpakt. Je merkt in alles dat Driessen Hilversum verstand heeft van zijn vak. Ook voor advies altijd perfect geholpen.”

“Mijn gasten tijdens een feestje waren zeer tevreden met de kwaliteit van het vlees en ik natuurlijk ook! Voor een realistische prijs kregen we topkwaliteit.”

Wij staan voor u klaar!

  • Vers thuisbezorgd

   Verser kan niet. Geen tussenproces maar direct in de koelkast.

  • Gratis bezorgd vanaf €50,-

   Stel je favoriete pakket samen. Tot 20km vanaf €50,- gratis bezorgd, afhalen ook mogelijk.

  • Betaling via Ideal

   Lekker makkelijk, zonder administratieve rompslomp.